Livrarea produselor se realizează prin transport propriu Calas Com si servicii de curierat

COMANDA MINIMA DE 2000 lei


Livrăm produsele comandate de pe site-ul calas.ro  din magazinele Calas Com sau de la furnizori. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Calas Com sau servicii de curierat.

Atunci când plasați o comandă de produse din sfera materialelor de construcții este cel mai probabil ca livrarea să se efectueze prin flota Calas Com, aceste produse fiind deseori grele sau agabaritice și necesitând transport specializat cu o flotă adecvată. 

În funcție de ce produse comandați, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări – prin flota Calas Com, prin servicii de curierat, sau ambele.

Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Dacă marfa este livrată pe paleți, cumpărătorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa îi returneze ori sa ofere în schimb, pe loc, alți paleti de același tip. În situația achitării acestora, paletii vor fi trecuți pe o factură separată care va fi înmânata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul recepției mărfii.


Termenul de livrare al produselor comandate


Livrările cu flota proprie Calas Com se realizează în functie de comanda si zona

Livrările prin servicii de curierat se realizeaza in functie de comanda si zona.

*În situațiile excepționale în care livrarea poate dura mai mult datorită unor situații neprevăzute veți fi contactat telefonic.


Costurile de transport

Comanda minima de 2000 lei